INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 4 de febrer del 2011

Dubtoses formes de fer la regularització de vacances

A la nòmina de gener s'ha procedit a regularitzar l'import pagat de vacances durant el 2010 als professionals que al llarg de l'any havien modificat la seva jornada. Aixo ha fet que en funcio de les ampliacions de jornada, hi ha qui té un import a cobrar, o bé qui te un import a deduir.
La secció sindical de CCOO de l'Hospital de Calella i ABS Calella / Malgrat / Palafolls entén que la mesura presa és correcta però no considerem que les formes hagin estat les adequades. Per tant prendrem les mesures legals que considerem oportunes
Per llei l'empresa està obligada a fer una queixa formal a tots els treballadors afectats anunciant les mesures que havien de prendre i donant facilitats al treballador per a poder decidir com tornar aquests diners a l'empresa que per una mala gestió ara reclama.
Exigim un llistat de tots els treballadors afectats i una disculpa per les males formes i la poc respecte demostrat cap als treballadors d'aquesta empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada