INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 22 de febrer del 2016

L’ALT MARESME RECLAMA A SALUT QUE MILLORI ELS RECURSOS SANITARIS


Els alcaldes dels municipis de Pineda, Malgrat, Palafolls i també de Blanes, a la Selva, han signat una carta conjunta adreçada al nou conseller de Salut en què li reclamen millores en els diferents equipaments sanitaris de les dues comarques.
En concret, les peticions fan referència als dos hospitals que donen servei a la zona, el Sant Jaume de Calella i el de Blanes, i els diferents centres d'atenció primària de cada municipi. Malgrat que es tracta inicialment d'una primera acció conjunta per fer força davant la conselleria de Salut, els quatre municipis ja han començat a debatre les peticions concretes que volen adreçar al nou conseller, Antoni Comín.
L'alcalde de Palafolls, Valentí Agustí (PSC), avança que un dels debats recurrents i en el qual coincideixen tots els caps dels governs locals és la desigualtat de recursos sanitaris respecte a altres zones de Catalunya amb un pes poblacional semblant. “Tenim un nombre d'habitants significatiu que a l'estiu es multiplica i que hauria de disposar de més atenció”, afirma. Darrerament, el sindicat de CCOO ha denunciat el col·lapse dels serveis d'urgències dels dos centres hospitalaris.

Feu clic per veure:
·        Font  El PuntAvui.cat
·        Font  La Vanguardia.com            


Calella a 22 de febrer de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada