INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 30 de gener del 2012

MANIFESTACIÓ 28 DE GENER DE 2012 A BARCELONA

200.000 persones al carrer contra les retallades

El dissabte 28 de gener va tenir lloc una gran mobilització ciutadana contra les retallades. Les plataformes Prou Retallades i FSCat havien convocat manifestacions a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona, amb el lema “No a la dictadura financera. Aturem les retallades”.


200.000 persones es vam manifestat ahir el passat dissabte 28 de gener, a la tarda pels carrer de Barcelona, en un dia plujós, en protesta per la política de retallades del Govern. En dues convocatòries, les del Fòrum Social Català –sense banderes ni sigles– i de la plataforma Prou Retallades –amb el suport de CCOO, UGT, PSC, ICV-EUiA i ERC, entre d'altres–, i que s'han repetit a les quatre capitals catalanes.

A Barcelona, la manifestació es va desenvolupar enmig de la pluja entre la plaça Catalunya i l'Avinguda del Marquès de l'Argentera,

També va haver-hi mobilitzacions a Tarragona, Lleida i Girona, mentre que Tortosa acollirà una manifestació el dimecres 1 de febrer a les 17 h de la tarda a la plaça Joaquim Bau.





Calella a 30 de gener de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada