INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 20 de maig del 2011

LES/ELS AUX. D'INFERMERIA SÓN RECONEGUTS/DES PERSONAL QUALIFICAT

JA TENIM LAUDE
Com tots/es heu de saber, les eleccions van ser impugnades per les seccions sindicals de CCOO i USAE. El motiu va ser la decisió d'altres formacions sindicals a diferenciar dues taules i dues llistes electorals: QUALIFICATS (metges, DUI, tècnics de RX - laboratori - informatics) i NO QUALIFICATS (aux. d'infermeria, portalliteres)

CCOO defensa la postura de crear una llista única on tots els treballadors són valorats de la mateixa manera pel seu treball i sense ser descriminats per altres o per expresions com les de personal NO QUALIFICATS.

Ha arribat el laude (resolució de l'àrbitre que ha jutjat aquesta impugnació) ens donen la raó i decideix retrotraure el procés electoral al moment d'aprovació del cens.

 Per que? En l'àmbit sanitari, els laudes més recents i les decisions judicials que els confirmen han vingut incloent-hi els Aux. d'infermeria a les escoles de tècnics, en el grup professional de tècnics i en la mesa electoral com tècnics.

Felicitats a tots/es per aquest reconeixement!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada