INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 7 de juny del 2011

ELS TREBALLADORS DE LA CSMS HAUREM DE PAGAR PER MENJAR ALS NOSTRES CENTRES

La CSMS desde fa uns 30 anys i fins ara aplicava la subvenció de la totalitat del cost del menjar als treballadors de l’empresa que superaban les 12h de guardia. Aixó es considera un dret adquirit que te tant pes com el propi conveni col.lectiu.

Aprofitant la excusa de la situació econòmica negativa, l’empresa modifica l’ús vigent en relació a la subvenció del cost dels menjars i obliga als treballadors que es facin càrrec de l’import fixat pel Conveni de la XHUP i Primària.

A partir del dia 11 de juliol de 2011, totes les persones treballadores que utilitzin el menjador de l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella hauran de pagar, com a contraprestació pel servei de menjador, la quantitat de 3,15EUR per cada dinar o sopar".

La CSMS justifica aquesta desició per qüestions econòmiques.
Nosaltres considerem que aquestes mesures afecten únicament als traballadors més desfavorits de la CSMS (treballadors de nit i caps de setmana) i que són els nostres sous els que notaran una vegada més, els efectes d'aquesta crisi imposada.

També estem segurs que aquestes mesures no afecten a cap membre de la direcció, entre altres coses perquè mai han tingut la necessitat ni l'obligació de menjar ni sopar al nostre centre de treball.

En definitiva, estem cansats de pagar sempre els mateixos la mala gestió dels altres!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada