INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 23 de juny del 2011

La Corporació de Salut Maresme i La Selva augmenta la factura d’alts càrrecs en 80.000 euros

La Corporació de Salut Maresme i La Selva augmenta la factura d’alts càrrecs en 80.000 euros i apuja el cost del menjar als treballadors
Mentre les retallades als serveis dels ciutadans es succeeixen a l’àmbit sanitari, la factura en alts càrrecs de gestió no para de créixer. L’últim exemple és la incorporació de Josep Trias, ex alcalde de Blanes per CiU. Pocs dies després de que Trias perdés les eleccions municipals, la Corporació de Salut fitxava Josep Trias com a “gestor dels recursos socials i sanitaris”. Aquest ‘fitxatge’ encarirà la factura d’alt càrrecs en prop de 80.000 euros anuals.

Xavier Conill, director de planificació de la Corporació, explica que “Trias es reincorpora a la feina que tenia abans de demanar l’excedència per assumir l’alcaldia de Blanes”. Preguntat sobre com s’havia cobert aquesta plaça durant l’absència de Josep Trias, Conill va admetre que no calia cobrir-la ja que les seves tasques “es van assumir per part de la resta de l’equip directiu”.

El fet de que ‘la resta de l’equip directiu’ assumís les seves tasques avala la denúncia feta en moltes ocasions des de àmbits sindicals i mèdics en la línia de que existeixen cada cop més alts càrrecs amb tasques poc concretes i poc necessàries, mentre que la càrrega de feina del personal assistencial no para de créixer. Una situació que s’ha vist agreujada amb les retallades, que han suposat contractació de menys personal i no substitució de baixes o vacances.

Els treballadors, a pagar el dinar

En relació als privilegis de l’equip directiu davant les retallades als drets dels treballadors de la Corporació, CCOO ha denunciant al seu bloc que els treballadors veuran incrementat el preu del menjar als centres hospitalaris i hauran de pagar 3,15 euros per menjar. “A partir del dia 11 de juliol de 2011 -expliquen des del sindicat- totes les persones treballadores que utilitzin el menjador de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella hauran de pagar, com a contraprestació pel servei de menjador, la quantitat de 3,15EUR per cada dinar o sopar”.

“Considerem -continua el comunicat- que aquestes mesures afecten únicament als treballadors més desfavorits de la CSMS (treballadors de nit i caps de setmana) i que són els nostres sous els que notaran una vegada més, els efectes d’aquesta crisi imposada”.

Per últim, i en relació a l’equip gestor el sindicat afirma: “estem segurs que aquestes mesures no afecten a cap membre de la direcció, entre altres coses perquè mai han tingut la necessitat ni l’obligació de menjar ni sopar al nostre centre de treball. En definitiva, estem cansats de pagar sempre els mateixos la mala gestió dels altres!!!”
Publicat a http://www.cafeambllet.com/press/?p=16641

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada