INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 22 d’agost del 2011

Donem per finalitzades les negociacions de l'ERO

   El dilluns 22/08/11 s'ha signat el pacte definitiu entre la part social i la direcció de la CSMS, després d'arribar a una postura intermitja i ser aprovada per majoria en el referèndum als treballadors, amb la intenció d'evitar l'ERO presentat per l'empresa.
El document s'ha fet arribar a la Inspeccions de treball, on es seguiran els tràmits habituals per fer efectiva la seva retirada.


   A partir d'aquest moment s'inicia la constitució de la Comissió de Seguiment, integrada per 12 representants dels treballadors i facultada per analitzar les possibilitats de millora d'eficiència de l'organització, anlitzarà conjuntament amb la direcció aquelles situacions en que hi ha possibilitat de millora en relació a l'eficiència i encarregada de fer el seguiment de les següents mesures:
  • Borssa de Treball. L'empresa crearà una Borsa de Treball específica amb els treballadors temporals de la Corporació que s'han vist afectats per l'actual situació negativa de l'empresa i no han vist renovada la seva contractació, per tal de que tinguin preferencia en la cobertura de nous llocs de treball, d'acord amb els sistemes de seleció.
  • Informació sobre el cens de personal. L'empresa presentarà a cada Comitè d'Empresa el cens de personal de cada centre a la data de signatura dels presents pactes, en el que constarà la categoria, centre, jornada, labral i lloc de treball.
   La Comissió de Seguiment tindrà dret a rebra aquella informació econòmina i laboral que sigui sol·licitada d'acord a les finalitats perseguides i amb el compromís de mantenir el deure de confidencialitat per les dues parts.

Agraïments:

La Secció Sindical de CCOO Hospital de Calella vol agrair a la resta de formacións sindicals que formem el Comitè de l'Hospital de Calella i ABS Calella-Malgrat-Palafolls (Metges de Catalunya, SATSE, SAE) i tots els Comitès d'empresa la CSMS (Hospital Comarcal de Blanes i ABS Lloret i Tossa, Hospital Socisanitari de Lloret, Hospital Asil Sant Jaume de Blanes) l’esforç realitzat pels seus membres per unificar criteris i consensuar una proposta comú.
Igualment volem reconèixer i agrair l'immillorable treball realitzat per la nostra assessora i advocada de CCOO Sanitat, Carme Padilla, que ens ha donat a tots una excel lent demostració pràctica i majistral de comunicació, negociació i conciliació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada