INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 4 d’agost del 2011

Es presenta l'ERO a la CSMS

La Direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS)  ha comunicat oficialment que el proper dilluns dia 8 d’agost de 2011 presentarà la sol•licitud de l’ERO i aquest mateix dia estem convocats en una reunió on ens faràn entrega de la documentació complerta que acompanya i justifica la seva sol•licitud.

El Comitè d'Empresa del Hospital de Calella i els ABS Calella-Malgrat-Palafolls ha fet arribar a la direcció une propostes de mesures econòmiques per que siguin estudiades per la Direcció.

Actualment estem treballant en:

          · Accions reivindicatives dirigides a organitzar actes de protesta i informació a la societat dels greus, durs i injustos moments que estem vivint tots els treballadors de la CSMS i els ciutadans del Maresme i la Selva amb les actuals mesures adoptades.

          · Preparem noves mides que serviran com a guia durant el procés de negociacions que s'iniciaran el mateix dia 8 d'agost i s'allargaran fins a un màxim de 15 dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada