INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 6 de desembre del 2011

MESURES PRESENTADES PER LA GENERALITAT A LA MESA DE LA FUNCIÓ PUBLICA

CCOO considera un atac brutal sense precedents les mesures presentades el 30 de novembre per la Generalitat a la Mesa de la Funció Pública

CCOO de Catalunya considera un agressió sense precedents les mesures presentades pel Govern de la Generalitat aquest matí en la Mesa General de Negociació dels empleats de la Generalitat.

Aquesta proposta comporta retallades en les condicions salarials, laborals i socials de la plantilla de l’administració catalana, que poden fer-los retrocedir 30 anys enrere. Les mesures podrien comportar, també, retallades de plantilla, amb la finalització de contractes del personal interí i temporal, que en el conjunt de l’administració representa el 25-30%.
Aquest sindicat considera aquests plantejaments com un atac a la negociació col·lectiva, ja que pretenen abolir acords presos en la mesa de negociació en els darrers anys.

Volem recordar també que plou sobre mullat en aquest tema: les successives retallades i congelacions salarials signifiquen una pèrdua acumulada del poder adquisitiu dels treballadors de l’administració catalana que pot arribar en alguns casos al 20%. Aquestes retallades, a més, ni han servit per a reactivar l’economia ni per a crear ocupació.

Per  aquest motiu, CCOO exigeix al Govern la concreció i quantificació de les mesures plantejades avui per poder fer, de manera unitària amb la resta de sindicats presents a la Mesa, una valoració acurada de les conseqüències d’aquestes propostes. Demà, a les 11 h, es tornarà a reunir la Mesa de la Funció Pública.

http://www.ccoo.cat/pdf_documents/Propostes_Generalitat_30112011.pdf

Calella a 6 de desembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada