INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

diumenge, 18 de desembre del 2011

PROTESTES A BARCELONA CONTRA LES RETALLADES

Més de 3.000 empleats públics protesten a Barcelona contra les retallades

El passat dimecres 14 de desembre de 2011, milers de manifestants es hem aplegat a les diferents delegacions del govern de les capitals catalanes amb botzines i pancartes per a protestar contra les retallades en el sector públic sota el lema "No a les retallades, sí als serveis públics". Els sindicats hem qualificat d'exitosa la resposta de la ciutadania.

"El que guanyen els de dalt, ho paguem tots per Nadal" o "Prou retallades, ens mereixem el nostre sou" han estat algunes de les consignes que lluïen les pancartes de les diferents marxes juntament amb una intensa protesta sonora amb botzines i xiulets.

Les mobilitzacions han arribat  l'endemà que l'executiu de Mas, en la cinquena reunió per intentar arribar a un acord, va proposar la reducció de l'horari laboral dels interins, per no acomiadar-ne cap. També es va comprometre a no rebaixar les pagues extres, si el govern espanyol ja decideix retallar els sous a tots els funcionaris.
La cinquena reunió entre la Generalitat i els sindicats CCOO, UGT i AIC d'aquest dimarts va acabar com les anteriors, sense acord, i amb la denúncia per part dels sindicats que el govern vol fer expedients de regulació d'ocupació encoberts mitjançant concursos de trasllat.

     Calella a 18 de desembre de 2011 

L'executiu de CiU també ha proposat reduir la jornada laboral dels interins i una reducció d'aquest personal que, diuen els negociadors, continua sense concretar. Segons els sindicats, els plantejaments que els han arribat suposen reduir un 10% la massa salarial de l'administració catalana, l'equivalent a 625 milions d'euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada