INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 21 de desembre del 2011

FELICES FESTES NADALENQUES

Benvolguts/des Companys/es:

 
Companys/es, les preses, les obligacions... ens submergeixen en un seguit de grans problemes que ens deixa gairebé sense temps per gaudir dels detalls i el valor de les petites coses que passen al nostre voltant.


Per això, des de la secció Sindical de CCOO, a l’Hospital Sant Jaume de Calella, ABS Calella i Malgrat Palafolls. Volem reivindicar el valor de les petites coses, i animar a tothom a gaudir-ne durant aquest dies de festa i trobada amb aquells que ens estimen i estimem.


Desitgem que en aquestes festes trobeu moments per assaborir-les i gaudir-les, degut a que son les grans coses que tenim a la vida.


Agrair-vos la vostra afiliació i suport al nostre treball


Atentament els vostres representants

Maria Jove, Marina Saavedra, Laura Ortega, Begoña Perez, Teresa Vendrell, Begoña Ibars, Aida Garcia, Mimon Jalich i Alberto Garcia

Calella a21 de desembre de 2011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada