INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 20 de febrer del 2012

MES DE 400.000 PERSONES A LA MANIFESTACIÓ D'AHIR A BARCELONA

400.000 persones es van  manifestat ahir per Barcelona en protesta contra la reforma laboral recientment aprovada pel Govern.



Les marxes d’aquest passat diumenge han segut la primera mobilització social a la que s’enfronta l’Executiu de Mariano Rajoy. Se van fer protestes en 57 ciutats de l’estat Espanyol, amb cites en Catalunya a les quatre capitals de província i a la ciutat de Tortosa.



La manifestació de la capital catalana, convocada pels sindicats UGT i CCOO, ha comptat amb el suport d'ICV, EUiA, ERC i el PSC, que han desfilat per aquest ordre amb els seus propis lemes per darrere de la pancarta principal.


La manifestació va  marxar enmig d'un ambient animat i darrere la pancarta “Ni reforma laboral ni retallades”. Després de la lectura d'un manifest contra la reforma laboral per ser "injusta" amb els treballadors, "ineficaç per a l'economia i inútil per crear ocupació".


La resta de Catalunya


A Tarragona, més de 4.000 persones s'han manifestat per la Rambla Nova cap a la Delegació del Govern, També a Tortosa han participat cerca de 2.000 persones.

A Lleida la manifestació de protesta contra la reforma laboral ha reunit unes 1.500 persones, que han recorregut els carrers del centre de la ciutat entre la plaça Ricard Vinyes, punt de sortida, i la plaça de la Pau, on es troba la Subdelegació del Govern.

A Girona s'han reunit milers de persones (4.000, segons càlculs de la policia; 8.000, segons els sindicats) i s'han manifestat durant una hora pels principals carrers de la ciutat per mostrar el seu rebuig a la reforma. Els manifestants s'han reunit a la plaça del Vi, davant l'ajuntament de la ciutat.

Des d’aquesta secció Sindical, volen donar les gràcies a tots els companys que es varen desplaçar a les diverses manifestacions celebrades  al nostre país.

MOLTES  GRACIES  A TOTS !!!

Calella a 20 de febrer de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada