INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 27 de febrer del 2012

EL GOVERN INICIA EL PROCÉS DE DESMANTELLAMENT DE L'ICS

CCOO VOTA  EN CONTRA



 CCOO vota en contra del projecte de reformulació de l'Institut Català de la Salut

 El Consell d’Administració de l’ICS va aprovar el passat 23 de febrer iniciar el procés de reformulació de l’ICS creant dues entitats filials: l’Hospital Arnau de Vilanova i els 26 centres d’atenció primària de Girona.


Els representants de CCOO van votar en contra per les següents raons:


·         El document aprovat va ser lliurat amb només dos dies d’antelació.


·         El document aprovat té només 12 pàgines de generalitats, totalmen insuficient per determinar un canvi radical en l’estructura de l’ICS. No és un projecte detallat i no té cap memòria econòmica.


·         Un document que es va lliurar al Parlament de Catalunya, i que durant molt de temps es va voler amagar, conté elements que contradiuen el que ahir es va expressar al Consell d’Administració de l’ICS.


CCOO estem a favor d’una reformulació de l’ICS que serveixi per descentralitzar-lo, donar més autonomia de gestió als centres i fer que els professionals es corresponsabilitzin de la gestió i els resultats; tot amb l’únic objectiu de millorar-ne l’eficiència i l’atenció que donem a la ciutadania.

Per això, creiem que el primer pas, imprescindible, ha de ser la professionalització de la gestió i dels càrrecs directius. No pot ser que una empresa de 40.000 treballadors tingui 4 directors gerents en 6 anys.

 

Calella a 27 de febrer de 2012

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada