INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 27 d’abril del 2012


28 D’ABRIL DIA INTERNACIONAL

DE LA SALUT EN EL TREBALL

  

Demà, 28 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Salut i Seguretat en el Treball. Una jornada reivindicativa i de lluita, amb la qual CCOO vol recordar a les treballadores i treballadors que han perdut la salut i la seva vida com a conseqüència de les condicions en què van desenvolupar la seva activitat professional.

En aquest 28 d’Abril, Dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, CCOO exigeix un canvi de rumb en la política econòmica i social del nostre país per assegurar la salut laboral a les empreses.

Així, la reforma laboral aprovada pel Govern del PP i les polítiques neoliberals imposades estan suposant un deteriorament de les condicions de treball i del sistema de protecció social, amb conseqüències molt negatives per a la salut de la població treballadora i del conjunt de la societat.

La Reforma Laboral està tenint greus conseqüències per la salut i la seguritat laboral”.

Amb la reforma Laboral “una simple infermetat pot ser causa d’acomiadament”, ha denunciat Pedro J. Linares, secretari confederal de Salut Laboral de CCOO, durant la presentació dels mes de 50 actes convocats, la major part amb UGT, amb motiu del dia Internacional de la Salut i la Seguretat en el Treball, una celebració que aquest any està marcada per la Reforma Laboral que està tenen graus repercussions en el terreny de la Salut Laboral.


 Calella a 27 d'abril de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada