INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 17 d’abril del 2012

CCOO insta el Govern de la Generalitat a presentar recurs d’inconstitucionalitat sobre la reforma laboral després del dictamen emès pel Consell de Garanties Estatutàries



CCOO de Catalunya ha valorat molt positivament el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries sobre la reforma laboral emès abans de la Setmana Santa, ja que coincideix amb bona part dels elements d’inconstitucionalitat que ja va plantejar el nostre sindicat, juntament amb nombrosos juristes i associacions  de professionals de la juridicatura.


La reforma vulnera el dret al treball i a la negociació col·lectiva, així com a la tutela judicial efectiva, i envaeix competències en matèria de treball i relacions laborals.


En aquest sentit CCOO insta el Govern de la Generalitat a presentar un recurs d’inconstitucionalitat. CCOO entén que el Consell de Garanties Estatutàries dóna la raó als motius dels sindicats per rebutjar la reforma laboral i convocar la vaga general del passat 29 de març.


CCOO reclama la retirada d’aquesta reforma laboral injusta i inútil, i insta el Govern de l’Estat a obrir una negociació amb els agents socials per canviar-ne el contingut, que fa retrocedir els drets laborals del treballadors i les treballadores fins a l’inicio de la democràcia.





Calella a 17 d’abril de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada