INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 2 de maig del 2012


PRIMER   DE   MAIG

MASSIU   CONTRA   LES   RETALLADES



 Més de 100.000 persones a Barcelona, el doble que el 2011.

La protesta contra la reforma laboral i les retallades socials segueix viva al carrer.



Les mobilitzacions contra les retallades socials i la reforma laboral d'aquest Primer de Maig han servit per evidenciar, un cop més, el disgust de la ciutadania envers unes polítiques d'austeritat que penalitzen els més febles.



Convocades per CCOO de Catalunya i UGT de Catalunya amb el lema "Treball, drets, dignitat. S'ho volen carregar tot!", les manifestacions del dimarts 1 de maig de 2012 a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa, han tingut un gran seguiment.


Els líders de CCOO i d'UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, han realitzat el recorregut fins a la plaça de la Catedral portant una pancarta en què es rebutgen les reformes i les retallades de drets socials.


El Video de la manifestació de Barcelona del Primer de Maig de 2012, amb declaracions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya


Calella a 2 de maig de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada