INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 5 de juny del 2012


COMUNICACIÓ ENTRE LA DIRECCION i ELS REPRESENTATS LEGALS DEL TREBALLADORS

Des de fa molt temps els membres del Comitè d’ Empresa veiem com la nostra feina en qüestió de comunicació amb i entre la Direcció i nosaltres estava mal dirigida, és a dir, la interrelació era dificultosa la qual  cosa impedia si més no dificultava l’entesa i la possibilitat per arribar a acord. La secció sindical de CCOO, cansada de mantenir i conviure amb aquesta situació:

  • Comunicacions retardades dels projectes de la Direcció, de vegades ja començades.
  • Prohibició o refús per assistir a reunions entre membres de la direcció i càrrecs intermedis i els treballadors per qüestions de canvis en les condicions laborals, ...
  • Etc...
Va decidir interposar una inspecció laboral en denuncia d’aquesta situació amb la intenció d’aclarir la situació i millorar les relacions.

 El resultat d’aquesta ha estat favorable per les dos parts,  tal i com ho entén la secció sindical de CCOO. Per un costat, des de la Inspecció de Treball , es requereix a la Direcció i per tant a tots els seus càrrecs intermedis, a complir amb l’article 64 del ET en matèria d’informació i consulta : “ En la definición o aplicación de los procedimientos de información i consulta, el empresario y el comité de empresa actuarán con espíritu de cooperación, en cumplimiento de sus derechos y obligaciones reciprocas, teniendo en cuenta tanto los intereses de la empresa como los de los trabajadores”.

D’altra banda tant la Direcció com la secció sindical de CCOO s’han trobat posteriorment per posar de manifest quina serà la nova manera d’ afrontar aquest repte i millorar de substancialment en aquest punt. 



Calella a 5 de juny de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada