INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 7 de juny del 2012


RESPONSABILITATS


La crisi financera s’està precipitant per la fallida i la intervenció de Bankia, i la sospita dels inversors internacionals que no és un cas aïllat.

Però aquesta situació té responsables:

  • En primer lloc, el governador del Banc d’Espanya, que era l’encarregat de supervisar el funcionament de les entitats financeres i que s’ha dedicat a donar lliçons de com retallar drets laborals i socials en lloc de fer la seva feina.

  • En segon lloc, els polítics que van protagonitzar el lamentable espectacle pel control de Caja Madrid o els que van utilitzar els seus llocs als consells d’administració per impulsar projectes de dubtós interès col·lectiu però de gran interès per al benefici personal o electoral.

  • En tercer lloc, els directius i màxims responsables de la gestió de les entitats que han hagut de ser rescatades o que han necessitat injeccions de diner públic a través del FROB, molts dels quals s’han acomiadat amb indemnitzacions milionàries.

Un cop més, es posa en evidència que darrere de la crisi econòmica hi ha el sector financer i la bombolla immobiliària, i no els salaris ni les condicions laborals ni els serveis públics.

Per això, cal investigar què ha passat i depurar responsabilitats. Amb el diner públic no s’hi juga, i amb els sacrificis de la ciutadania, tampoc.


El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, parla sobre la inexistència de responsabilitats públiques i privades en la mala gestió de Bankia, d'altres entitats financeres o fins i tot de l'actuació dels mateixos governs tant de l'Estat com de la Generalitat.


Feu clic per veure l'article "Responsabilitats"

Calella a 7 de juny de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada