INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 20 de maig del 2013


#23m Sanitat en Lluita


PEL DRET A LA SALUT , PER UNES CONDICIONS DE TREBALL DIGNES:


NI  PRIVATIZACIONS ,NI RETALLADES!


El nostre sistema sanitari  està seriosament amenaçat per la disminució del pressupost que s’hi destina i per la intenció del govern de privatitzar els serveis sanitaris, utilitzant com a excusa la crisi i  la cerca d’una pretesa major eficiència.

Volem un  servei de salut, públic, d’accés universal, igual per a totes les persones, eficient, de qualitat i sense esperes. Un autèntic Servei Nacional de Salut (SNS),finançat amb impostos  basats amb la progressivitat fiscal aplicada a la riquesa.

No acceptem unes llistes d’espera per a proves i operacions que no fan mes que créixer causant importats perjudicis i posant en risc la vida de qui les necessita.

Defensem dotacions de plantilles  suficients  i amb condicions professionals i de treball dignes per garantir l’eficiència i la qualitat del servei  i atendre de forma adequada les necessitats sanitàries de la població catalana.

L’increment de la jornada, que vol imposar el Departament de Salut, comportaria  acomiadar professionals, incrementar la carrega de treball de la resta  i significaria riscos importants per la salut laboral dels treballadors i treballadores i la bona atenció a la població.

Les retallades salarials ,sumades a l’increment de la jornada, precaritzen les condicions de treball dels treballadors i treballadores de l’ICS i de la XHUP i degraden l’atenció als usuaris.

EXIGIM:


·         L’aturada i reversió del procés privatitzador de la sanitat. No  volem externalitzacions  de serveis ni la fragmentació de l’Institut Català de la Salut.

·         Acabar amb les llistes d’espera.

·         Que la utilització de proves diagnòstiques, tractaments i medicaments, estigui basada en el coneixement dels professionals de salut i no en els interessos especulatius empresarials

·         L’augment del pressupost i els recursos per a l’atenció primària i hospitalària,per a garantir la sostenibilitat i la qualitat del SNS.

·         El  Manteniment de les plantilles i  de les condicions professionals i laborals.

·         Que no s’ incrementi de jornada, ni es retallin els salaris ni la resta de drets.

PEL DEL DRET A LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA
EN DEFENSA DE L’OCUPACIÓ I DE LES NOSTRES CONDICIONS DE TREBALL
PER UNA ATENCIO SANITARIA DE QUALITAT


Dia 23 de maig #23M jornada de lluita pels convenis col·lectius



El mateix dia 23 els sectors d’indústria i transport de mercaderies han convocat vaga, vista la situació general s’ha donat cobertura legal perquè totes les empreses afectades, amb convenis caducats i en ultractivitat, es puguin afegir a la vaga si així ho decideixen els treballadors i treballadores.

La Federació de sanitat de CCOO de Catalunya CONVOCA:

  • concentracions
  • assemblees informatives als centres de treball 
  • distribució d’octavetes a treballadors/es i usuaris/es 
  • recollida de signatures per uns pressupostos socials 
  • manifestació sectorial de sanitat, 17.30h Balmes/ Gran Via

per incorporar-nos a la

  • manifestació unitària a les 18h Pl. Catalunya/Pg. de Gràcia

Que passa si ens quedem sense conveni???          

 
Document explicatiu sobre la ultraactivitat dels convenis, elaborat per la Secretaria d'Acció Sindical i Política Sectorial de CCOO de Catalunya
Calella a 20 de maig de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada