INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 7 de maig del 2013


RESPOSTA

SÍNDIC DE GREUGES




Davant la situació creada al servei d’ urgències de l’hospital Sant Jaume de Calella, en els darrers dos anys, per les retallades a tots els nivells i el tancament i reestructuració de llits en les plantes hospitalàries, la secció sindical de CCOO, va decidir denunciar-ho al síndic de greuges.

Aquest organisme ha suggerit a la Direcció l’habilitació de llits, millorar la gestió tant de l’atenció primària com especialitzada i acomodar als pacients en llocs on es garanteixi la seva intimitat, entre d’altres coses.

El  síndic posa de manifest la contradicció en la informació que la Direcció a través del departament de Salut aporta tant en complexitat del nostres malalts,  pel que fa  al número de visites i en relació a les mesures que han adoptat per fer-hi front (si no hi havia sobrecàrrega, només hi ha complexitat, perquè adopten mesures i si s’havia de fer al tercer dia, ens preguntem perquè van esperar tant de temps per iniciar qualsevol acció). Per altra banda el síndic posa de manifest que les mesures explicades són insuficients.

Aquesta secció creu que ha de continuar treballant pel dret de tots el treballadors amb tots els mitjans i recursos que tingui al seu abast.



Calella a 7 de maig de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada