INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 30 de maig del 2013


NI UNA HORA MÉS ,

NI UN CONTRACTE MENYS



Les persones treballadores de la Sanitat Catalana, tant de l’ICS com de la XHUP, hem aconseguit a llarg del temps millorar les nostres condicions de treball i alhora garantir una bona assistència a usuaris i usuàries.

La pretensió de l’ICS d’ampliar la jornada de treball pot trencar aquests equilibri, de forma que empitjorarà les condicions de treball i posarà en risc la qualitat de l’atenció sanitària. Amb la prolongació de la jornada estem més exposats a major tensió que pot incrementar els riscos per la nostra salut laboral, pot repercutir en una major sinistralitat laboral i en dificultats per atendre adequadament als malalts.

Aquesta mesura comportarà pèrdua de drets de les persones treballadores que veuran incrementada la seva carrega de treball, així com un increment de la llistes de l’atur. En definitiva una pèrdua en la quantitat i qualitat dels serveis sanitaris, que arriba a ser sagnant amb el tancament de milers de llits als hospitals públics o l’increment escandalós de les llistes d’espera.

L’increment de jornada, la reducció de plantilles i altres mesures de retallades econòmiques fan mes llargues les llistes d’espera i augmenten el temps d’espera per practicar operacions.

Davant la possibilitat que els hospitals de l’ICS vulguin procedir a l’ampliació de la jornada laboral a partir de l’1 de juny la Plataforma Sindical Unitària convoca una concentració de delegats i delegades oberta a tothom que pugui participar, per exigir :


NI UNA HORA MÉS , NI UN CONTRACTE MENYS


CONCENTRACIÓ OBERTA DE DELEGATS I DELEGADES

30 de MAIG 16 Hores

SEU DE L’ICS (Balmes / Gran Via )

PLATAFORMA SINDICAL UNITÀRIA




Barcelona 30 de maig de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada