INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 6 de maig del 2013


PLA DE JUBILACIÓ PARCIAL

SUSCRIT EN EL MARC DELS COMITÈS D’EMPRESA DE LA CSMS


El passat 25 de març els comitès de la CSMS, junt amb la Direcció de la CSMS, van arribar al següent acord, que té com a finalitat la possibilitat a l’accés a la jubilació parcial del personal laboral de la CSMS.


Podran accedir a la jubilació parcial els treballadors inclosos a l’àmbit d’aplicació d’aquest Pla en el termes, requisits i condicions contemplats als apartats següents:

  1. Aquest pla de Jubilació Parcial serà d’aplicació a tots els treballadors/es d’aquesta empresa que compleixin 61 anys abans de l’1 de gener de 2019, sempre que compleixen amb els requisits establerts a l’apartat III d’aquest pacte

  1. L’àmbit temporal d'aquest acord s’estendrà des del dia 18 de maig de 2013 fins el 31 de desembre de 2018.

  1. Requisits del treballador o treballadora que accedeixen a la jubilació parcial: podran sol·licitar l'accés a la situació de jubilació parcial els treballadors i treballadores d'aquesta empresa, a rnés complir els requisits a dia d'avui per la legislació vigent per accedir a la jubilació parcial, reuneixin els següents requisits:
·         Tenir complets 61 anys i 30 anys efectivament cotitzats

·         Ser treballador a jornada completa

·         Comptar amb una antiguitat al centre igual o superior a 6 anys, ininterromputs i immediatament anteriors a la data de sol·licitud

·         Reduir la jornada de treball entre un mínim d'un 25% i un màxim d'un 75%, o d’un 85% per als supòsits en què el treballador o treballadora rellevista segui contractat a jornada completa i per temps indefinit. Aquesta reducció de jornada comportarà la corresponent reducció salarial en igual percentatge.

Els qui tinguessin la condició de mutualistes abans de l'1 de gener de 1.967 podran causar el dret a la jubilació parcial en els termes establerts en el punt anterior, excepte en l’edat, que serà de 60 anys.

  1. Sol·licitud i gestions d'accés a la jubilació parcial
L'accés a la jubilació parcial serà de mutu acord entre les parts (empresa i treballador/a).

El treballador o treballadora interessat haurà de notificar per escrit al Departament de RR.HH la seva intenció d'accedir a la jubilació parcial amb una antelació mínima de tres mesos a la data en què compleixi l'edat que consta a l’apartat anterior.

L'accés a la jubilació parcial suposarà per al treballador la subscripció d'un contracte a temps parcial, en virtut de la jornada que mútuament acordin les parts.

Simultàniament a la subscripció del meritat contracte a temps parcial, l'empresa haurà de celebrar un contracte de treball en la seva modalitat de relleu per, com a mínim, la jornada deixada vacant pel treballador jubilat parcial, amb un treballador/a en situació de desocupació o bé amb un treballador/a que ja vingui prestant serveis a l'empresa mitjançant un contracte de durada determinada.


Per a qualsevol dubte contacteu amb la secció sindical de CCOO a l'Hospital Sant Jaume de Calella, CAP Calella i ABS Malgrat - Palafolls



QUE NINGÚ NO HO DUBTI

LA JUBILACIÓ PARCIAL ÉS UN DRET

I SERÀ UNA REALITAT



Calella a 6 de maig de 2013



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada