INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 26 d’abril del 2011

CANVI D'IMATGE

Coincidint amb la celebració del nostre primer any junts, hem decidit canviar la imatge del nostre blog:
 "Informació Sindiacal a l'Abast".
Esperem que us agradi a totes/es i que seguiu tant o més interessats en les actualitzacions informatives que publiquem puntualment.
A més de la nostra pàgina principal destinada a la informació general, també podeu consultar les pàgines secundàries que tracten de:
Formació:
Tant l'ofertada per CCOO com l'organitzada per la CSMS.
Descomptes per treballadors/es de la CSMS:
·Els Descomptes de CCOO s'aplicaran a tots/s els treballadors/es de de l'Hospital de Calella, ABS Calella-Malgrat-Palafolls. Nomes haureu de presentar la tarja identificativa i es us s'aplicaran!
Descomptes per afiliats, promocions culturals i temps lliure (Vacances 2011) per afiliats/des de CCOO:
·Podeu consultar la Cartellera Cultural a www.ccoo.cat
·Vacances i temps lliura 2011 www.ccoo.cat/htm/jsp/turisme.jsp


Salut Laboral:
· Reivindicar, recordar, denúnciar i reafirmar el compromís amb la defensa i protecció de la salut dels traballadors. Informem i posem en evidència que els danys derivats de qualsevol activitat laboral són evitables.
Riscos Psicosocials:
·La finalitat és la d'identificar els possibles riscos psicosocials en el treball i combatre’ls per evitar que la nostra salut empitjori. Aquest riscos vénen donats per les característiques de les condicions de treball, i concretament de l’organització del treball, nocives per a la salut.
Especialitats d'infermeria:
·Tot el que vols saber sobre les especialitats d'infermeria.
Drets i deures dels treballadors/es:
·Moltes vegades ignorem quines son les nostres obligacions i quins son els nostres deures. Aquest es un bon mitjar de recordatori a mida que neu fen les vostres consultes.

Què ens ofereix CCOO:
· CCOO ofereix diversos serveis als afiliats, (Gabinet tècnic-juridic, asessorament, asessorament en salut laboral, formació, habitatge, descomptes en comerços, temps lliure, vacances, sports, cultura, etc. 
Desde aquí podreu fer la vostra afiliació a traves de l'enllaç d'internet. 

CCOO ...som la Garantia:
·Les eleccions sindicals al nostra centre seran molt aviat per aixo hem possat al vostra abast informació referent a que ès, perquè serveix i com està format un comitè d'empresa.
Observatori i denúncia de les retallades detectats en la CSMS

Observatori de CCOO. (Retallades a la CSMS)·Hem decidit iniciar aquest nou apartat de denúncia on informar de tots aquells retalls que observem i ens afectan com a treballadors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada