INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 20 d’abril del 2011

Aux. d'infermeria i portalliteres som personal qualificat

Com molts / es de vosaltres sabreu, aviat es celebraran eleccions sindicals a l'Hospital de Calella i ABS Calella-Malgrat-Palafolls.
 

 Des de la nostra secció sidical hem acordat donar suport a una llista única de candidats en contra de l'opinió de SATSE i MC.
   Considerem que és una desarfortunada idea dels que continuen volent tenir dues llistes on es diferencia a portalliteres i Aux. d'infermeria (TCAI) com a personal no qualificat de la resta dels treballadors.
   Per fer valer el dret de tots els treballadors, publiquem aquest manifest on reivindiquem que totes les categories professionals som personal qualificat sense escepció.
   No cal que demostrem res, és evident que tant aux. d'infermeria com portalliteras som personal àmpliament qualificat i totalment imprescindibles dins de la sanitat.
Només falta que alguns deixin d'intentar fer creure que no ho som.
Secció Sindical de CCOO Hospital de Calella i ABS Calella-Malgrat-Palafolls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada