INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 27 d’abril del 2011

PROU RETALLADES. MANIFESTACIÓ DEL 14 DE MAIG A BARCELONA

Manifestació unitària, oberta a tota la ciutadania, per al dissabte 14 de maig a les 11'30h a la Plaça de Catalunya de Barcelona.

El Govern de la Generalitat i altres administracions han començat una campanya de retallades dels serveis públics, amb la intenció de degradar el seu funcionament i així justificar-ne la privatització.
 ... per mès informació clica aquí 
Des del Comitè d'empresa hem decidit gestionar un autocar que surti des del mateix Hospital de Calella a les 09:45h fins al centre de Barcelona per assistir a la manifestació unitària, oberta a tota la ciutadania, per al dissabte 14 de maig a les 11:00h a la Plaça de Catalunya de Barcelona.
L'oferiment està dirigit a tots/es els/les treballadors de la CSMS i acompanyants (sempre sota reserva i sota previ pagament de 3 euros)
Consulteu als vostres delegats sindicals de l'hospital de Calella.
Contra les retallades, defensem els serveis públics!
 SALVEM EL SECTOR PÚBLIC! NO A LES RETALLADES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada