INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 18 d’abril del 2011

CCOO no accepta les retallades previstes a la sanitat

CCOO desmenteix les afirmacions del conseller de Salut. Boi Ruiz falta a la veritat quan diu que té l’acceptació de CCOO per a les retallades a la sanitat pública.
CCOO no accepta les retallades a la sanitat pública que té previst implementar el Govern de la Generalitat i refusa les declaracions del conseller de Salut al diari “La Vanguardia”, en les quals afirma que ja té l’acceptació de CCOO. A més de ser una afirmació falsa, aquesta declaració no contribueix al clima de serenor que des del Govern estan demanant a tots els sectors implicats i demostra una vegada més la incapacitat d’aquest conseller, tant per informar a la ciutadania com per dialogar amb els representants dels treballadors del sector. Aquestes declaracions només serveixen per enrarir encara més l’ambient als centres sanitaris i coincideixen amb les del conseller d’Economia que té intenció de baixar els impostos a les rendes més altes. Tot plegat evidencia el veritable tarannà d’aquest Govern i demostra la necessitat de mantenir les mobilitzacions al carrer.
CCOO reitera el seu refús a les retallades a la sanitat i a tots els serveis públics essencials i continuarà lluitant en tots els àmbits per aconseguir que el Govern retiri el seu pla i evitar així el deteriorament de la sanitat pública.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada