INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

diumenge, 9 d’octubre del 2011

Mobilitzacions per aturar la nova reordenació de l'atenció primària al Maresme (El CAP de Malgrat de Mar deixara de donar servei continuat les 24 hores a partir del 17 d'octubre)


Com ja vam informar, a partir del dilluns 17 d'octubre, els CAP de Malgrat de Mar, Canet i Tordera deixaran de donar servei durant la nit.

Els serveis sanitaris establiran un nou horari de dilluns a diumenge, inclosos festius, que anirà de les 8 del matí a les 9 de la nit. Fora d'aquets horaris, si els malalts volen ser atesos presencialment s'hauran de desplaçar o bé fins a l'hospital de Calella o bé fins al CAP de Pineda, que serà l'únic de la zona on es mantindrà el servei d'atenció continuada.

De moment les mobilitzacions per aturar la nova reordenació de l'atenció primària al Maresme comencen per Malgrat de Mar:

· L'Ajuntament de Malgrat de Mar ens ha convidat a sumar-se a les nostres mobilitzacions amb
una reunió - xerrada explicativa de les retallades a la sanitat i en concret al seu CAP, el pròxim dijous 13 d'octubre a les 19,30 al Centre Cultural de Malgrat, on estan invitades diferents associacions.

· El 14 d'octubre a les 19,00 h., al CAP de Malgrat està prevista una concentració popular, on es llegirà un manifest en contra del imminent tancament del servei d'urgències del CAP.

Estan convocats: treballadors, usuaris, ciutadans, associacions i mitjans de comunicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada