INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 24 de març del 2011

Eleccions sindicals a l'ICS

CCOO REP UN GRAN SUPORT PER PART DELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES I ACONSEGUEIX UNA ÀMPLIA REPRESENTACIÓ EN TOTS ELS CENTRES DE L'INSTITUT CATALÀ DE LA SALUT
CCOO ha aconseguit uns molt bons resultats en les eleccions sindicals a l'Institut Català de la Salut. CCOO ha aconseguit 77 delegats, 2 més que a les eleccions de 2007. CCOO ha mantingut una àmplia representació en tots els hospitals i àmbits d'atenció primària de l'ICS gràcies al suport de molts treballadors i treballadores que han dipositat la confiança en CCOO. Aquest sindicat reitera el seu compromís amb la defensa dels drets de tots els treballadors i treballadores de l'ICS, sense exclusions, i continuarà lluitant per ells i per mantenir una sanitat pública de qualitat.
Davant els resultats, però, CCOO manifesta la seva preocupació pel creixement que ha tingut tot el sindicalisme corporatiu, ja que en moments de crisi com l'actual, en què estan amenaçats els serveis públics, és quan més necessària és la unió i la força del sindicalisme de classe, que prioritza els interessos generals de tots els treballadors i dels ciutadans enfront dels interessos de col•lectius específics.
Finalment, CCOO es compromet a treballar durant els propers 4 anys per no defraudar la confiança dipositada en nosaltres i mantenir-la i incrementar-la en el futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada