INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

diumenge, 2 d’octubre del 2011

El CAP de Malgrat de Mar deixara de donar servei continuat les 24 hores a partir del 17 d'octubre

El Departament de Salut ha fet oficial la data en què els CAP de Malgrat de Mar, Canet i Tordera, a la zona nord de la comarca, deixaran de donar servei durant la nit. Serà a partir del dilluns 17 d'octubre quan aquests serveis sanitaris establiran un nou horari de dilluns a diumenge, inclosos festius, que anirà de les 8 del matí a les 9 de la nit. A partir d'aquesta hora els usuaris hauran d'adaptar-se al nou funcionament establert per la Generalitat: trucar al telèfon 902 111 444 per a informació sanitària o al telèfon 112 per a urgències. Tot i això, si els malalts volen ser atesos presencialment s'hauran de desplaçar o bé fins a l'hospital de Calella o bé fins al CAP de Pineda, que serà l'únic de la zona on es mantindrà el servei d'atenció continuada.
En el comunicat emès des del departament, s'avança que donada la particularitat de la zona nord de la comarca, eminentment turística, durant l'estiu està previst reforçar el CAP de Malgrat de Mar les 24 hores “a causa de l'augment de la població”. Malgrat les contínues crítiques dels usuaris i algunes mobilitzacions per aturar la nova reordenació de l'atenció primària al Maresme –els CAP de Vilassar de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres i Argentona ja van tancar les urgències de la nit al juliol–, Salut insisteix que la nova política “garanteix l'atenció primària als usuaris amb els mateixos criteris de qualitat i de resolució, mantenint equips de professionals amb una sòlida experiència”.

De moment, només l'Ajuntament de Malgrat ha manifestat públicament el seu desacord per la reducció de l'horari del CAP que considera un perjudici per als ciutadans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada