INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 24 de novembre del 2014


DOCUMENT PRESENTAT AL SÍNDIC DE GREUGES PERQUÈ FACI PARALITZAR LA CREACIÓ DEL CONSORCI INTEGRAL DE SALUT DE LLEIDA



El gener del 2015 està previst que comenci a operar el nou Consorci Sistema Integral de Salut Lleida. El Govern en va aprovar la creació el febrer passat, i des de llavors ha anat definint l’estructura que tindrà, mentre en paral·lel no s’han aturat les protestes i les crítiques.
El nou consorci aglutinarà tota la sanitat pública de Lleida, excepte l’hospital de la Seu d’Urgell, que és privat, i el de Viella, que gestiona el Consell General. En total, tindrà un pressupost de 280 milions d’euros i ocuparà 4.000 professionals sanitaris. Prop del 70% dels treballadors i dels diners provindran de l’Institut Català de la Salut (ICS), l’empresa pública que aporta l’hospital més gran, l’Arnau de Vilanova, 29 centres d’atenció primària i 229 consultoris locals.
´
CCOO de Catalunya ha presentat una queixa al síndic de Greuges pel procés de privatització de l’ICS, que està duent a terme el Govern de la Generalitat.

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Carles Gallego, i la secretària general de la Federació de Sanitat de CCOO de Catalunya, Carme Navarro, han lliurat al síndic de Greuges de Catalunya una queixa perquè actuï en el procés de privatització de l’Institut Català de la Salut (ICS), a Lleida, i el faci paralitzar.




Calella a 24 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada