INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 15 de març del 2011

Assalt a les habitacions i guixetes dels treballadors de l'hospital

El passat 23.02.2011 un membre directiu de la CSMS irromp sense prèvia notificació a ningú, ni consentiment dels afectats, en les habitacions que els metges tenen a urgències (ocupades per la roba pròpia, roba de treball, i pels objectes personals de feina o no d'alguns/es facultatius/ves) i fa neteja de el que ella considera oportú, a pesar de que algun facultatiu li va dir que no volia que entres en la habitació perquè hi havien els seus objectes personals, tot i així va entrar en desapareixer el mateix.
Aquesta manera d'actuar, entre desafiant i bel·ligerant de aquest membre directiu de la CSMS no és la primera ocasió que podem observar-la donat que el dia 25.01.2011, quan es va procedir a obrir 22 guixetes del vestuari d'homes a l'hospital de Calella, tampoc es va avisar als possibles afectats ( amb un cartell, nota, ... de quines serien les guixetes a obrir).
Una vegada obertes, el representant del comitè, present aquell dia, descriu com tira literalment el contingut de les guixetes a terra.
Algunes de les guixetes obertes estaven ocupades pels objectes de treballadors que aquell dia estaven en el centre.
Pensem que si l'empresa ha d' obrir o revisar alguna estança o guixeta, primer s'ha de notificar, desprès ha d'anar amb algun responsable del lloc ( en el cas d' habitacions o el cap de Servei o el propi treballador; i en el cas de guixetes, com el que es busca són les buides, el responsable de la tasca es suficient per part nostra) i amb un membre del comitè perquè si hi han objectes a retirar es pugui fer una relació i en cap cas tirar-los al terra.
Des de la Secció Sindical de CCOO de l'Hospital de Calella:
.Considerem que s'estan passant per alt els drets dels treballadors una vegada més, i aquestes actuacions només desqualifiquen la imatge de la direcció que sembla afavorir les actituds d'assetjament moral al personal.
.Pensem que s'està contravenint la llei i podem dir que en cas que es torni a repetir anirem a fiscalia a denunciar-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada