INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 15 de novembre del 2011

PERMISOS RETRIBUÏTS PER LES ELECCIONS GENERALS DEL 20 DE NOVEMBRE DE 2011

ELECTORS/ES
  1. Els treballadors/es, en que l'horari de treball no coincideixi amb el d'obertura de les taules electorals, o ho faci per un període inferior a dues hores, no tindran dret a permís retribuït.
  2. Els treballadors/es, en que l'horari de treball coincideixi en dos o més hores i menys de quatre amb l'horari d'obertura de les taules electorals tindran permís retribuït de dues hores
  3. Els treballadors/es, en que l'horari de treball coincideixi en quatre o més hores i menys de sis amb l'horari d'obertura de les taules electorals tindran un permís retribuït de tres hores.
  4. Els treballadors/es, en que  l'horari de treball coincideixi en sis o més hores amb l'horari d'obertura de les taules electorals tindran un permís retribuït de quatre hores.
5.      En els treballadors/es a temps parcial, els permisos retribuïts es veuran reduïts en proporció a la jornada de treball que desenvolupin i la jornada habitual dels treballadors/es a temps complet.

Correspon a l'empresa la distribució del període en què els treballadors disposen del permís per acudir a votar.

Aquell que estigui en una d'aquestes circumstàncies ha de comunicar a la seva empresa la seva intenció de votar aquest dia, amb el permís retribuït que li correspongui. Feu-ho per duplicat per després poder justificar que ho vau sol·licitar. Demaneu el justificant en la taula electoral com que heu votat.

MEMBRES DE LA TAULA I INTERVENTORS
En el cas de presidents, vocals i interventors tindran dret a permís retribuït durant tota la jornada laboral corresponent al dia de la votació, i de cinc hores en la jornada corresponent al dia immediatament posterior. Quan es tracti d'apoderats, el permís solament correspondrà a la jornada corresponent al dia de la votació

Si algun dels treballadors compresos en aquest apartat hagués de treballar en el torn de nit la jornada immediatament anterior a la jornada electoral, l'empresa, a petició de l'interessat, haurà de canviar-li el torn a l'efecte de poder descansar la nit anterior al dia de la votació.

TOTS ELS TREBALLADORS HAN DE SOL·LICITAR JUSTIFICANT A LA TAULA ELECTORAL

Calella a 15 de novembre de 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada