INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 12 de març del 2012

Mes de 450.000 persones exhorten el govern a reprendre el diàleg

Milers de persones surten al carrer contra la reforma laboral i les retallades


Les manifestacions convocades aquest passat diumenge, 11 de març, a prop de 60 ciutats de l'Estat han tingut una gran repercussió. La mobilització de Barcelona, que va tenir lloc al llarg del Passeig de Gràcia, va acollir 450.000 persones, que van cridar contra la reforma laboral i les retallades impulsades pels governs, refermant el suport a la ja anunciada vaga general per al 29-M. A Catalunya, també a Tarragona, Lleida, Girona i Tortosa va haver-hi manifestacions.

Més de 450.000 persones, ens hem manifestat a Barcelona contra la reforma laboral aprovada pel Govern sota el lema Ni reforma laboral, ni retallades, una protesta convertida en una crida perquè la vaga general del 29 de març sigui un èxit. La manifestació s'ha celebrat al mateix temps en una seixantena de ciutats de tot Espanya.



Els líders de CCOO i UGT de Catalunya, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, han aprofitat la marxa per fer una crida a la ciutadania perquè secundi l'aturada. Tots dos han coincidit al reclamar al Govern espanyol diàleg i negociació per "canviar substancialment" la reforma laboral.


Gallego ha explicat que els ciutadans "insisteixen que la reforma laboral és injusta, ineficaç i inútil, que deixa els treballadors a la lliure disponibilitat de l'empresari”. “Ens demanen que ens enfrontem amb la reforma laboral", ha dit. El dirigent de CCOO creu que "la gent té ganes de mobilitzar-se i la vaga general farà que el Govern espanyol vegi que això és un conflicte real i que la gent no està disposada a acceptar més retallades de drets"

Consulteu:




Calella a 12 de Març de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada