INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 23 de març del 2012

Qui serà el següent ??



CCOO manifesta que els últims 2 anys, la Direcció de l’empresa ha anat executant remodelacions de Servei que afecten als treballadors i a ala pròpia unitat de manera negativa. Els canvis els realitzen com un degoteig que vivim com una “ruleta russa”. Qui o Quins serem els següents?




Varem començar amb:


   1.- Laboratori, primera fase: amb un traspàs de gestió cap al laboratori de referència, Laboratori CORE. Mantenim el personal dins la Corporació amb la mateixa contractació estipulada de forma bàsica. Es varen acabar les ampliacions.

   2.- Consultes Externes: Canvis en els horaris i plannigs de les auxiliars d’infermeria de CCEE. Això volia dir que, per un costat,  la mateixa persona havia de donar suport a diverses consultes i per un altre costat, implicava que 6 auxiliars desapareixien de CCEE. 

   3.- Toxicomanies: subrogació del servei i del personal a la Comunitat Terapèutica del Maresma. Dia següent d’aquest fet, acomiadament, d’aquet personal, amb afectació del 60% de la plantilla.

   4.- Canvis en les guàrdies mèdiques, canvis en diferents tasques d’atenció als usuaris. Observem, de manera molt evident, que es deixen de fer ampliacions al personal d’ infermeria anomenat estructural, renovacions de contracte, disminueixen els substituts habituals,... en tot el col·lectiu d’infermeria

   5.- Reordenació territorial del matern infantil, Pla d’atenció a la dona. Canvis en els horaris, en les jornades de treball, en els calendaris i discriminació entre el personal.

   6.- Equip d’atenció domiciliaria ( PADES, ADI, HaD): reordenació territorial amb unificació dels equips i canvi en la ubicació del lloc de treball, ara  a Blanes, canvi en les jornades en els horaris i una nova aventura, s’ inicien les guàrdies de 6 hores de treball. Això implica que amb el mateix personal o menys es dona cobertura a més hores i dies ( dissabtes, diumenges, festius,...)

   7.- Urgències: disminució del temps de solapament en el quadre mèdic;  implicant reducció horària i un augment de dies de treball per realitzar la jornada contractada. En definitiva, sobrant  dos metges i mig.

   8.- Laboratori, 2ona fase: Amb l’aplicació de la nova reforma laboral el Sr. Xavier Navarro ( Cap de Servei de laboratori) informa dels canvis a realitzar en aquest servei:

  1. canvi de la nostra mentalitat, ara el nostre laboratori ha de ser el laboratori Core.
  2. Desaparició de la immunologia que es realitzarà en el Core.
  3. Disminució en els reforços del Laboratori en caps de setmana de dos a un i mig. Amb horaris altre cop, de 6 hores en caps de setmana i festius. A treballar més dies de festa !!!
  4. Un 5% de la jornada de treball ( entre un 50 a 80 hores/ any) pendents de calendaritzar. A disposició del “ amo”.
  5. Amenaça de desprogramar les jornades, en funció de les necessitats. Les necessitats de qui?
  6. No es descarta la mobilització geogràfica.
  7. Introducció d’ un nou programa de petitori electrònic dintre del laboratori de referència i ara també nostre, sobrant hores d’administratius.

 No visualitzem el final.

Has pensat que el proper seràs TU i el teu servei?

S’ho volen carregar tot.

Vols ser un “wana a mi no” o despertem.

Aturem això, diguem no i lluitem junts.


 



Calella a 23 de març de 2012






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada