INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 13 de juny del 2013


PROPOSTA DE MEDIACIÓ

DEL DEPARTAMENT D’EMPRESA i OCUPACIÓ

PER AL CONVENI DE LA XHUP




A les 6 del matí d'ahir va finalitzat la mediació del conveni de la XHUP al Departament de Treball. Us adjuntem l'acta de la mediació i la proposta del mediador.
La proposta del mediador no recull les nostres postures però es el final de la negociació i sobre aquesta mediació s'ha de decidir.

Ahir els delegats de CCOO hem realitzat una assemblea per valorar la proposta del mediador i definir la nostra estratègia. En resum, la proposta del mediador recull el següent:


JORNADA: Grup I 1688 hores; Grup 2-7 1668 hores el torn dia i 1562 el torn de nit (de dia 48 hores més i de nit igual que ara). Els 3 dies de lliure disposició queden com a jornada treballada i no descompten.

Les guàrdies no seran hores extres i per tant no cotitzaran a la seguretat social com a tals (sentència de Sant Pau).

Pels grups 4 a 7 màxim del 5% de jornada de distribució irregular.

Els contractes de jornada parcial mantindran els salaris augmentant la jornada proporcionalment.

REDUCCIÓ SALARIAL: reducció del 5% en tots els conceptes salarials excepte les guàrdies i les DPO a partir de l'1 de gener i fins el 31/12/2014. Aquesta reducció no es pot afegir a qualsevol altre reducció. En el nostre cas ja ens el treuen des del 2010. En cas de sentència favorable als treballadors respecte del cobrament del 5% ens haurien d'abonar el corresponent a 2010, 2011 i 2012, encara que els publics ho tenim malament.

DPO: un sol pagament anual a totes les categories per import en funció de l'equilibri pressupostari fins el 100% del l'import de les mateixes.

CARRERA PROFESSIONAL: els nivells A i B reconeixement i abonament dels imports. Els nivells C i D reconeixement i suspensió de l'abonament. Qui ja els tingui els continuarà cobrant.

INCAPACITAT TEMPORAL: igual que els empleats de la Generalitat ho tenen regulat.

TIQUET MENJADOR: 4 € pels treballadors de torn partit i 6 € la resta de personal (ara 3,29 €). El personal de guàrdia no paga.

PREMI DE FIDELITZACIÓ: no es pot canviar per compensació en metàlic excepte que ho autoritzi la comissió paritària.

ULTRAACTIVITAT DEL CONVENI: fins el 31/12/2015, data en que s'haura de fer obligatoriament medicació al TLC. (el que fa que no quedem sense conveni).

Fes clic en el següents  enllaços  per visualitzar





ELS DELEGATS DE CCOO HEM DECIDIT QUE AQUESTA PROPOSTA ES POSI A REFERENDUM DE TOTS ELS TREBALLADORS DEL SECTOR.

EL VOSTRE VOT SERA DECISIU.

Farem una assemblea informativa aquesta setmana que ve, pendent de concretar el dia, i us informarem deseguida de quin dia farem el referendum.


Calella a 13 de juny de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada