INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 27 de juny del 2013


RAONS PER MOBILITZAR-NOS




Rebutgem

Les polítiques d’austeritat impulsades per la Unió Europea, que estan aprofundint la recessió econòmica i porten alguns països d’Europa cap a la fallida; generen atur, sobretot entre les persones joves, i fan augmentar la pobresa i l’exclusió social.


Rebutgem

Les retallades socials, que empitjoren la qualitat dels serveis públics, mercantilitzen els drets socials i estan posant en risc el model social europeu.

Rebutgem

L’actual model de governar des de Europa, que s’allunya del funcionament democràtic perquè les decisions no les pren el Parlament Europeu sinó la troica, la qual no representa els interessos de la ciutadania sinó els del poder econòmic i financer.

Rebutgem

Les polítiques de retallades a Catalunya i Espanya, que són injustes per a la ciutadania i inútils per generar ocupació i sortir de la crisi.


Proposem

Un nou programa de recuperació europeu que tingui per objectiu la plena ocupació i el progrés econòmic i social.

Proposem

Posar punt i final a les polítiques de retallades dels serveis públics, dels salaris i de les prestacions socials perquè fan augmentar l’atur, les desigualtats i la pobresa, i agreugen la recessió.

Proposem

Polítiques de suport a les persones joves a través de la formació, la qualificació professional i el treball digne, les quals evitin que la seva única sortida sigui l’atur, la precarietat o l’emigració.

Proposem

Un canvi de polítiques que apostin per un nou model productiu que posi fi a la competitivitat en baixos salaris i al treball precari, i que impulsin un creixement econòmic sostenible i l’ocupació de qualitat.

Proposem

Promoure el diàleg social i la negociació col·lectiva per garantir els drets laborals que la reforma laboral de PP i CiU ha eliminat.

Proposem

Una fiscalitat gradual i redistributiva sobre els ingressos i la riquesa, i l’eliminació dels paradisos fiscals, l’evasió d’impostos, el frau fiscal, la corrupció i el treball no declarat.

Proposem

Reforçar la protecció social de les persones mitjançant la creació d’una renda garantida de ciutadania per a qui no tingui recursos.

Proposem

Preservar el sistema públic de pensions de les retallades i garantir que les decisions es prenguin amb el consens dels agents socials.

Proposem

Uns pressupostos que estiguin al servei de les persones i que no prioritzin l’equilibri pressupostari per damunt dels drets de ciutadania, com l’educació, la salut, els serveis socials o l’atenció a les persones amb dependència.



Calella a 27 de juny de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada