INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 28 de juny del 2013


EL CATSALUT AUGMENTA UN 26% L’IMPORT ADJUDICAT A LES EMPRESES DE LES QUALS EL SEU DIRECTOR ÉS APODERAT MENTRE RETALLA UN 21% EL PRESSUPOST TOTAL DE LES LICITACIONS


·       Nous documents proven que el CatSalut va augmentar un 26% els imports de les adjudicacions a les empreses vinculades al seu director J.M. Padrosa.

·       Els contractes augmenten la seva durada a 10 anys, enfront dels 6 anys que tenien els signats en 2006.




 
Després de la publicació de les informacions fetes pel Departament de Salut i de les declaracions de Josep Maria Padrosa, “número 2” de Salut, s’ha avançat en les recerques sobre el “cas Padrosa”. Les dades que se mostren són de tal calat que exigim que el Conseller de Salut, Boi Ruiz cessi immediatament a Josep Maria Padrosa com a director del CatSalut en compliment de la normativa vigent.


A mesura que hem anat analitzant les dades, hem vist que el “cas Padrosa” no se cenyeix únicament a una qüestió d'incompatibilitat per tenir càrrecs en el sector públic i en el privat, sinó que podria anar més enllà i tenir conseqüències molt més greus per al responsable d'administrar el 97,9% del pressupost de la sanitat pública catalana.



   

Calella a 29 de juny de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada