INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 3 de març del 2016

EL 53% DEL TOTAL DE PERSONES ATURADES SÓN DONES




El 86% de la nova contractació registrada és de caràcter temporal

CCOO de Catalunya alerta que el 53% del total de persones aturades són dones i que elles redueixen l'atur a un ritme molt inferior al dels homes

El mes de febrer de 2016 deixa una xifra de 510.237 persones registrades com a aturades a les oficines del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el que significa una reducció interanual del 12,2% (70.887 aturats i aturades registrats menys que fa un any).

 A Espanya són 4.152.986 les persones que romanen desocupades, amb una reducció del 8%. Respecte el mes anterior, l’atur registrat s’ha reduït en 7.843 persones aturades (1,5% menys). La població menor de 25 anys registra un increment de 1.250 joves sense feina, xifra que suposa un creixement del 3,7% respecte el mes de gener i que a Catalunya hi hagi un total de 34.701 joves que cerquen feina sense èxit. Al febrer de 2016 tenim un total de 510.237 persones sense feina tot i la reducció d’atur.

Els i les joves catalans, però, incrementen les xifres de l’atur respecte el mes de gener com a conseqüència de la finalització de la campanya de Nadal. Continuem amb uns nivells de desocupació insostenibles en comparació als inicis de la crisi.




Calella a 3 de març de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada