INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 19 de juliol del 2013

DETERIORACIÓ SITUACIÓ POLÍTICA



EXPRESEM LA NOSTRA PREOCUPACIÓ PER LA GREU DETERIORACIÓ DE LA SITUACIÓ POLÍTICA




La forta inestabilitat política que ja vivia el país, ara agreujada pel "cas Bárcenas" deixen al president del Govern, MariaNO Rajoy, en situació d’extrema debilitat





L’adreça Confederal de CCOO ha analitzat la situació política i institucional, derivada de l’actuació irregular de l’ex tresorer del PP, la seva relació amb Rajoy, el seu empresonament i la declaració del passat dilluns 15 de juliol, davant el jutge Ruz, i creu imprescindible difondre la següent declaració:




1.    CCOO creu que les dues principals revelacions que va fer Bárcenas al jutge Ruz – el lliurament de sobres a Rajoy i Cospedal i el finançament irregular del PP –,  més enllà de les responsabilitats penals, si les hi hagués, exigeixen de l’adreça del PP i més concretament, de MariaNO Rajoy, una reacció clarificadora, creïble i contundent. Si no ho fa, serà la societat espanyola la que obligui als seus dirigents i governants a canviar d’escenari polític per preservar les institucions democràtiques.

2.    Els òrgans dirigents del partit que dóna suport al Govern de la nació no estan sent estat capaces de sortir al pas amb transparència, decisió i credibilitat de les acusacions de Bárcenas. Sembla que el vincle d’aquest amb el partit en el qual tant temps va exercir la seva funció de tresorer està creuat de múltiples i sòlids llaços de complicitat i xantatge.

3.  La situació es complica pel ofuscament del president i els seus més directes col·laboradors, un fet que pot eixamplar la bretxa que separa a la ciutadania de la democràcia i de les seves institucions més representatives.

4. En conseqüència, a la greu crisi econòmica no pot sumar-ne una perllongada crisi política i institucional perquè es posaria en risc el sistema democràtic, ja afligit de molt mala salut. CCOO considera inajornable una profunda regeneració de la democràcia, una ambiciosa llei de transparència i el canvi de la llei electoral perquè la ciutadania faci seva la democràcia i aquesta sigui més oberta i participativa.




Calella 19 de juliol de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada