INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 18 de juliol del 2014



AGRAIMENT A LA CIUTADANIA



La secciò sindical de CCOO a l’hospital de Calella, volem agrair, amb aquest escrit, a tota la ciutadania el suport rebut amb el tema de treure el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM)  de Calella. Com sabeu el comitè d’empresa de l’Hospital Sant Jaume de Calella, va començar un campanya de recollida de signatures per les diferents poblacions de la nostra zona, intentant evitar el desmantellament d’un nou servei.

Com sabeu l’alerta va trobar aviat el suport de la ciutadania, que s’ha demostrat especialment contundent amb la recollida de signatures, més de 8.200 a favor de mantenir el metge, aquesta petició popular s’ha traslladat a la política. D’aquesta forma el passat 3 de juliol de 2014, la comissió de Salut del Parlament va aprovar, a proposta d’ICV-EUiA, el manteniment del metge del SEM per a aquests dos hospitals del Maresme i la Selva. La moció criticava la retallada prevista pel Departament de Salut i instava a mantenir el servei. ERC la va esmenar indicant que no era cert que es preparés aquesta retallada i, un cop esmenada, tots els grups van votar a favor del manteniment del metge del SEM. Tot i això, ICV-EUiA, la impulsora de la moció, va recordar que amb els canvis en els concursos públics que està fent Salut hi està havent moltes modificacions de serveis i que, en molts casos, han estat afectats en negatiu.

Per aquest motiu aquesta secció sindical vol donar-vos les gràcies, per les facilitats donades a l’hora de recollir signatures i també agrair-vos el vostre posicionament i recolzament  per evitar aquesta mesura que pot arribar a posar en risc la salut de la població del nostre territori.


Gràcies a tots !!!


Calella a18 de juliol de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada