INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 14 de juliol del 2011

Comunicat conjunt de la direcció i els Comitès d'empresa de la CSMS

Reunió entre la Direcció i els comitès d'empresa de la Corporació.

Tal i com estava programat, avui dia 14 de juliol a les 8.30 s'ha realitzat una reunió de treball entre la Direcció i els comitès d'empresa de la Corporació per tal d'anar avançant en el plantejament de les diferents alternatives presentades per tal de fer front a la situació econòmica generada a partir de la disminució d'ingressos provinents de l'activitat i de les tarifes del CatSalut.

La reunió ha servit per clarificar alguns dubtes en referència a la informació econòmica aportada per la direcció, clarificar posicions en quan a les alternatives presentades, incloent el detall de algunes de les actuacions proposades en la plataforma d'acord i per tal de completar informació referent a un hipotètic expedient de regulació d'ocupació, amb el suport d'assessors legals.

Els assistents han acordat:

1. Seguir treballant en les diferents alternatives proposades per tal de poder oferir als professionals de la Corporació un marc més definit de cada una d'elles.

2. Emplaçar-se per la setmana vinent per posar en comú els fruits dels treballs realitzats

3. Esgotar aquest termini abans de prendre una decisió sobre la alternativa menys lesiva per l'assoliment de la Missió de la Corporació i dels interesos conjunts de tots els professionals i treballadors.

4. Emetre aquest comunicat conjunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada