INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 13 de juliol del 2011

ERO I REPRESENTANTS SINDICALS

Desde direcció d'infermeria s'ha enviat als carregs intermitjos de la CSMS un correu informatiu que transcrivim a continuació:


Pel vostre coneixement, ja que era una de les preguntes que algú es feia.
Els representants dels treballadors son els últims en cas d’ERO:
      Articulo 16. Derechos de permanencia en la empresa
          Conforme a lo establecido en lo establecido en el artículo 51.7 y 68.b) del Estatuto de los Trabajadores
y el el artículo 10.3 de la Ley Orgánica 11/1985 de 2 de agosto, de Libertad Sindical. los representantes legales de los trabajadores tendran prioridad de permanencia en la empresa respecto de los demás  trabajadores afectados por el expediente de regulación de empleo.
         La empresa deberá justificar en el procedimiento de regulación de empleo la afectación de los representantes legales de los trabajadores o de cualquier otro trabajador a los que una norma con rango legal o un convenio colectivo pueda otorgar este derecho.


La secció sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafoll, us vol manifestar, com sempre hem mantingut i hem manifestat públicament diferents vegades que: 
en el cas l’empresa planteji un ERO temporal, volem que afecti a tots els treballadors per igual inclosos els membres del Comitè d’empresa.
   Considerem que  el correu difós per la Directora d'infermeria s'ha fet amb l'intenció de confondre i dividir els treballadors davant la situació que tenim plantejada.
   Creiem que és un atac a la llibertat Sindical i en conseqüència als drets constitucionals.
   Suspitem que els que no volen veure’s afectats per l’ERO, són els càrrecs directius de la Corporació, que hores d’ara, encara no han facilitat els imports de les seves retribucions ni han demostrar que  s’han aplicat la retallada del 5%.
   Pensem que estan jugant brut per inclinar l'opinió del treballador al seu favor i evitar un ERO, que per algun motiu ocult, no els interessa tirar endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada