INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 14 de juliol del 2011

COMUNICAT DE TOTS ELS COMITÈS D'EMPRESA DE LA CSMS

 Reunits els diferents comitès d'empresa de la CSMS , us informem que a data d'avui , hem mantingut una reunió amb la Direcció de l'empresa , en la qual s'ha sol·licitat més documentació necessària i requerida pels diferents assessors jurídics .

Un cop rebuda la documentació que la Direcció s'ha compromès a facilitar-nos, podrem seguir treballant per poder continuar les negociacions i donar-vos la informació necessària i pertinent.

Els Comitès ens comprometem , que en el moment que es donin les circumstàncies adequades, iniciarem els referèndums amb tots els treballadors.

Aquests Comitès es desvinculen de qualsevol filtració que hi pugi haver.

Totes les assemblees i propostes realitzades pel comitè d'empresa queden anul.lades fins que els assessors de les diferents seccions sindicals puguin donar-nos solucions concretes que puguem proposar als treballadors.



                                        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada