INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 16 de setembre del 2011

Qualifica't.


Us informen que esta previst que el dia 17 de setembre fins els 25 de setembre, s'obri el plaç del programa Qualifica't. que valida l'experiència laboral de les persones treballadores.


  • Reconeixent els treballs i/o feines que una persona ha realitzat durant la seva vida laboral, amb un període mínim de 2 anys.
  • Durant el procés es verifiquen les feines realitzades i s’equiparen amb els continguts de les titulacions oficials dels cicles formatius de formació professional.

El calendari i el llistat de centres i cilces del procés del Programa Qualifica't per validar l'experiència laboral web www.gencat.cat/ensenyament/qualificat


A continuació us detallem una relació de cicles que No entraran en el procés de validació de l’experiència laboral programa Qualifica’t:

CFGM Atenció sociosanitària.
CFGM Electromecànica de vehicles.
CFGM deCuina i gastronomia
CFGM d’Emergències Sanitàries
CFGS d’Educació Infantil
     CFGS Animació d’activitats físiques i esportives

Tots els cicles que no entren en el procés de validació de l’experiència laboral mencionats anteriorment, s’ofertaran mitjançant la convocatòria d’avaluació i acreditació de competències professionals adquirides a través de l’experiència laboral o de vies no formals de formació, permeten a les persones obtenir una certificació capitalitzable per a l’obtenció, segons correspongui, d’un certificat de professionalitat, d’un títol de formació professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada