INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 10 d’octubre del 2012



PRESSUPOSTOS  2013

RETALLAR SOBRE
 LES RETALLADES

Els pressupostos del 2013 que ha presentat el Govern de l’Estat són l’expressió gràfica de la continuació d’una política de retallades i austeritat que no serveix per sortir de la crisi i comporta atur, pobresa i desigualtats.

Es continuen retallant les partides de sani­tat, educació, polítiques socials, prestacions d’atur i polítiques actives, cultura i s’amaga la informació en relació a noves reta­llades en relació a les pensions. No hi ha inversió per a l’activitat productiva i la creació d’ocupació i es renuncia a l’augment dels ingressos per la via d’una reforma fiscal justa i equitativa, alhora que es prioritza el pagament del rescat bancari i la devolució del deute de l’Estat.

Els pressupostos són la concreció de les prioritats polítiques del Govern i com po­dem constatar continua el full de ruta que consolida un model econòmic al servei dels mercats i no de la ciutadania.

Aquests pressupostos, pendents de la vali­dació per part de la Comissió Europea i del debat parlamentari, encara poden empitjorar si les condicions del rescat europeu van en la mateixa direcció que Grècia, Irlanda i Por­tugal.

Però hi ha alternatives. No és cert que les mesures d’austeritat siguin les úniques pos­sibles. Hi ha recursos suficients per a no fer retallades fent pagar impostos a les grans fortunes i al capital especulatiu, perseguint el frau i l’evasió fiscal, fent que els impostos del capital s’equiparin als dels treball.


No callem!



Calella 10 d’octubre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada