INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 21 de febrer del 2013


CARTA OBERTA


A LA GERÈNCIA DE LA CSMS



Senyora Directora gerent:

Fa  pràcticament 2 anys  que vostè ens va dir als treballadors d’aquesta empresa que “la avarícia rompé el saco” davant de la nostre negativa a introduir de forma permanent en el nostre conveni la reducció del 5% dels nostres salaris, per l’aplicació del RDL, que rebaixava el sou dels funcionaris durant un temps determinat.

Llavors davant la reducció de la assignació  pressupostaria de la Generalitat a la CSMS per els anys 2011 i 2012, ens van comunicar que, o la part social acceptava un sumatori de mides i retallades als treballadors absolutament indigerible, o l’empresa estaria obligada a la aplicació d’un ERO. Davant de la Autoritat Laboral varem tenir intenses negociacions, fins que van arribar a un acord: els treballadors prestàvem a l’empresa la nostre paga integra de DPO’s  m’entres la situació econòmica de la CSMS ho requeria

La comissió de seguiment d’aquet  acord s’ha reunit en diverses ocasions en aquet temps on la direcció a aportat dades econòmiques no del tot dolentes, que en cap moment s’han posat amb dubte per la part social; inclús s’ha retornar una part de aquesta paga als treballadors.

Els treballadors i treballadores portem mes de 18 mesos treballant i aportant, tots i cadascun de nosaltres el seu granet de sorra per sortir tots plegats d’aquesta crisis. Els representants legals dels treballadors hem demostrat hem fets que si cal “cedim” part dels nostres sous per sortir del pou. Però la direcció no en te mai prou.

Tanmateix, amb l’aplicació per part de la direcció dels diferents RDL: reducció 5% del salari, eliminació de les pagues extres de Nadal, augment de la jornada laboral per sobre del augment que s’aplica als funcionaris,...estem patint un deteriorament tant greu de les nostres condicions laborals,de salut, socials i familiars, que la mateixa viabilitat de la empresa està amenaçada.   

Encara no tenim idea de les noves mides econòmiques i organitzatives que vostès  pensen prendre. ¿On acaba l’avarícia i irresponsabilitat de la direcció d’aquesta empresa?

Estem tots obligats a mantenir els serveis sanitaris a la nostra població del Maresme Nord. Traspassant aquestes línies vermelles posen en greu risc la continuïtat de la CSMS.

Exigim un comportament ètic i responsable dels nostres directius. No entenem tantes persones manant i cobrant gestors, directius, patronals,.. de diners públics per destruir tot el que ha costat tant de realitzar. 

Atentament

Secció Sindical de CCOO a l'Hospital Sant Jaume de Calella, CAP Calella i ABS Malgrat - Palafolls

Calella a 21 de febrer de 2013


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada