INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 13 de febrer del 2013



DEMANDA DE TRANSPÀRENCIA AL SERVEI CATALÀ DE LA SALUT i ANÁLISIS DE LES DADES



En front de les retallades i les notícies dels casos de corrupció un grup d'entitats (entre les que estava CCOO de Catalunya) vàrem demanar al CAtSalut dades del Registre de Concerts i Convenis amb els proveïdors per poder fer-ne una anàlisi i oferir-les a la ciutadania.
 
De la informació rebuda puntualment, la qual cosa agraïm públicament, hem elaborat unes primeres dades que us oferim amb ànim de difondre i contribuir al debat sobre la transparència del sistema sanitari català.

 
Del text, dues conclusions inicials:
 
·       Cal revisar l'excessiu número de concerts, valorant prestacions i qualitat, amb criteris de planificació de necessitats territorials, sinèrgies, transparència, resultats i no concertació amb entitats amb ànim de lucre.

 
·        Caldrà analitzar amb cura els resultats dels hospitals de Catalunya i donar un termini prudencial de temps per guanyar en qualitat i eficiència. Si no es millora significativament no es podran renovar els concerts amb aquells centres que s'allunyin de l'estàndard, alhora que caldrà fer sessions informatives amb els proveïdors de serveis per comparar resultats i copiar dels millors.                  
 
  Calella a 13 de febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada