INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 28 de febrer del 2013


COMUNICAT DEL COMITÈ  D’EMPRESA



El passat 13 de febrer, la Direcció va convocar a la part social, R.L.T, a la darrera reunió del seguiment dels acords per a evitar l’E.R.O. presos l’agost de 2011 amb vigència fins a desembre de 2012.

En aquesta reunió la Direcció va donar les gràcies a totes i tots els treballadors de la CSMS donat que el seu esforç (DPO en altres) ha permès el tancament de l’exercici de l’any 2012 amb un balanç equilibrat, és a dir, sense pèrdues. En aquest estalvi també han estat fonamentals  la disminució de la despesa farmacèutica incloent els fàrmacs de l’ICO, la disminució en la despesa en material d’oficina, informàtica i en tecnologies de la informació i el fet que la massa salarial cada cop és menor donat que la plantilla de treballadors ha minvat. 

També cal fer especial esment que això s’ha assolit malgrat que s’ha aconseguit complir el contracte de la CSMS amb el CatSalut, el qual ha obligat a un augment de l’activitat (fonamentalment amb un increment de les intervencions quirúrgiques) que ha provocat  que la despesa fos major en diverses partides pressupostàries i al fet que la CSMS ha hagut de fer front a pagaments d’impostos locals (com l’IBI), l’IVA, augment de l’IPC a proveïdors, Seguretat Social, augment en despeses de serveis d’hoteleria (bugaderia, neteja...) etc. 

I a tot aquest esforç s’hi ha hagut d’afegir tot el que han provocat els canvis legislatius promoguts pel govern central i autonòmic (reducció de les I.T., augment de la jornada laboral...), canvis que les patronals de la XHUP, i la nostra Direcció,  han decidit aplicar de forma unilateral fent que les nostres condicions laborals s’hagin deteriorat.

En la reunió abans esmentada se’ns va comunicar que la Direcció de la CSMS preveu un dèficit pressupostari per a aquest any 2013 al que es podria afegir una disminució de l’assignació pressupostària de la  Generalitat de Catalunya d’enguany.

Per l’abans esmentat, properament s’iniciaran els contactes entre els diferents Comitès de la CSMS i la Direcció dels qual estareu puntualment informats.


COMITÈ D’EMPRESA DE L’HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA, CAP CALELLA I ABS MALGRAT – PALAFOLLS


Calella a 28 febrer 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada