INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 14 de febrer del 2013


LLIURAMENT AL TRIBUNAL LABORAL DE CATALUNYA DE LES DEMANDES PER LA SUPRESSIÓ DE LA PAGA EXTRA DE DESEMBRE DE 2012


Ahir 13 de febrer de 2012 la Plataforma Sindical Unitària (CCOO, UGT, SATSE, MC, USAE, CATAC i USOC) ha fet lliurament de més d’una seixantena de demandes de Conflicte Col•lectiu per la supressió de la Paga Extra de desembre de 2012 en aplicació del Reial Decret 20/2012 als treballadors i treballadores del sector públic de la sanitat de la Xarxa d’utilització pública (XHUP).

 
Des de Comissions Obreres considerem molt positivament que per primera vegada s’hagi assolit la unitat sindical i hàgim estat capaços de unificar esforços per plantar cara a les dures agressions que estem patint els treballadors i treballadores, en aquest cas els conflictes col•lectius han estat signats i presentats per tots els sindicats de la Plataforma Sindical Unitària del sector de la sanitat Catalana.


 
L’acció d’ahir no és més que l’inici d’una llarga sèrie d’accions, que esperem dur a terme amb l’esforç de tots en defensa d’una sanitat pública, i de les nostres condicions de Treball.

 
Recordar-vos la convocatòria de la Plataforma Sindical Unitària, i la Plataforma pel Dret a la Salut de la manifestació del diumenge 17 de febrer, a les 12 h. a la Plaça Catalunya.

 
Salut i força.


Calella a 14 de febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada