INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 4 de febrer del 2013


SI ES CONFIRMA L’EXISTÈNCIA D’UNA CAIXA B, RAJOY HAURIA DE DIMITIR

"si es confirma l'existència d'una caixa B en els comptes del Partit Popular, el president del Govern, també president del PP, hauria de presentar la dimissió".

Hem d'agafar el toro per les banyes davant els casos de corrupció. Recordem el succeït a Itàlia quan fa diversos anys les pràctiques generalitzades de corrupció es van portar per davant a dues dels partits tradicionals italians (el socialista i la democràcia cristina), mentre segueix en peus, per la fortalesa de la seva ampla i forta organització, el Partit Democràtic, després del procés de transformació viscut des de la seva anterior existència com PCI.
La situació espanyola és explosiva: 6 milions de persones en atur, 1.800.00 llars amb tots els seus membres en la desocupació, i 2 milions de persones sense ocupació que no reben cap tipus de prestació. Si a això vam sumar la corrupció, el clima es pot tornar *irrespirable. "Cal incrementar la transparència dels partits i dotar-nos d'un sistema de finançament públic (encara que no solament) de les formacions polítiques sotmès a rigorosos controls per evitar la més mínima irregularitat. Millor així, que comprovar la xafogor d'alguns dirigents del PP proclamant dràstiques retallades als partits de les ajudes públiques, mentre es descobreixen ara generoses, i en molts casos il·legals, donacions de corporacions privades al Partit Popular".
Un temps econòmic que no està per a bromes de "brots verds", en paraules de la ministra d'Ocupació, perquè les seves apreciacions "no es compadeixen amb la situació del país i les previsions que fan diversos organismes internacionals".


Calella a 4 de febrer de 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada